
Tıraş Bıçağı Felaketi: Adam 213 Bin TL Tazminat Kazandı
Londra'da yaşanan ilginç bir olayda, bir tıraş bıçağıyla yüzünü kesen adam, firmayı mahkemeye vererek 213 bin TL tazminat kazandı.
48 yaşındaki Nick Silverthorn, yeni aldığı bir tıraş bıçağını kullanırken beklenmedik bir şekilde yüzünde derin kesikler oluştu. Yaşadığı bu travmatik olayın ardından Silverthorn, bıçağın kalitesiz olması nedeniyle üretici firmayı dava etti.
Mahkeme, Silverthorn'un iddialarını haklı buldu ve firmanın ihmali nedeniyle mağdurun 6 bin 650 dolar (yaklaşık 213 bin TL) tazminat ödemesine hükmetti. Silverthorn, kesiklerinin uzun süre iyileşmediğini, yüzünde kalıcı izler oluştuğunu ve psikolojik olarak da büyük bir travma yaşadığını belirtti.
"Bunlar sıradan bir kesik değildi. Kanama dakikalarca durmadı." diyen Silverthorn, 20 yıllık tıraş olma hayatında böyle bir olayla karşılaşmadığını söyledi.
Bu olay, tüketicilerin satın aldıkları ürünlerin güvenilirliği konusunda bir kez daha dikkatli olmaları gerektiğini gösteriyor. Aynı zamanda, üretici firmaların ürünlerinin kalitesini sürekli olarak kontrol etmeleri ve tüketici güvenliğini ön planda tutmaları gerektiğini vurguluyor.
YORUM YAZIN! (Üye olmadan da yorum yazabilirsiniz)
İlk yorumu siz yapın!